top of page

2023 Agenda activiteiten

 • Creatieve workshop voor de eregasten en betrokkenen
  ma 27 mrt.
  Dommels Plekske
  Op naar Pasen! Komt u ook meedoen met onze creatieve workshop? Maak het extra gezellig in huis tijdens de Paasdagen. Creëer je eigen paasstuk met de verschillende materialen die aanwezig zijn. Niet zo creatief aangelegd? Kom gewoon gezellig ontspannen. Je bent van harte welkom van 13.30 - 15.30 uur!
 • 2e informatieavond Teams 24 uurs loop en eregasten
  di 11 apr.
  Dommels Plekske
  Graag houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Het Power Event. Tijdens deze informatieavond krijgt u de meest recente informatie. We willen u daarna graag verrassen met een belangeloos optreden van niemand anders dan Jacques van Gerven! Komt u ook genieten?
 • Creatieve workshop voor de eregasten en betrokkenen
  ma 15 mei
  Dommels Plekske
  Tijdens het Power Event wordt de bekende kaarsenceremonie ook weer georganiseerd. Ter vervanging van de kaarsenzakken willen we voor deze ceremonie grote glazen potten gaan versieren zodat het aan extra sfeer niet ontbreekt. Wilt u hier aan bijdragen? Dan bent u van harte welkom van 13.30 -15.30 uur
 • 3e informatieavond Teams 24 uurs loop en eregasten
  do 25 mei
  Dommels Plekske
  Heeft u één van de vorige informatieavonden gemist? Dan heeft u nu de kans om alle informatie te ontvangen om deel te nemen aan het Power Event! Alle informatie die tot nu toe is gedeeld wordt in het kort herhaald en aangevuld met nieuwe ontwikkelingen.
 • 1e informatieavond Teams 24 uurs loop en eregasten
  do 23 feb.
  Dommels Plekske
  Welkom op onze eerste informatieavond! Deze avond is voor iedereen die op wat voor een manier dan ook geïnteresseerd is in het Power Event 2023 van 22, 23 en 24 september 2023.
bottom of page