top of page

Eregasten

Vice voorzitter

Annelies van Doormalen

Annelies van Doormalen.jpg

Aanmelden Eregasten

Bedankt voor uw inschrijving.

U krijgt z.s.m. een reactie.

Even voorstellen

Ik ben Annelies van Doormalen, getrouwd met Henri en moeder van Iris en Niels

 

In 1993 ben ik voor het eerst benaderd om me in te zetten voor KWF; Vanaf dat moment was ik vrijwilliger in de rol van collectant, wijkhoofd en ruim 10 jaar lang als voorzitter van de afdeling Valkenswaard.. Vanaf de eerste Samenloop voor Hoop in Valkenswaard (2009) was ik  betrokken bij dit fantastische evenement.

 

Kanker is een vreselijke ziekte die iedereen raakt en die een onbeschrijfbare inpact heeft op de patient en zijn omgeving. Iedereen kent wel iemand die getroffen wordt door kanker. Daarom vind ik het belangrijk dat we samen werken aan een toekomst waarin we deze ziekte de baas kunnen zijn en waarin uiteindelijk kanker een chronische ziekte kan worden, waarmee men kan leven. Daar is veel onderzoek voor nodig en dat moet gefinancierd worden. Door acties en evenementen als het Power Event van Samen Tegen Kanker komen we steeds dichterbij ons doel om mensen te kunnen genezen, kanker te voorkomen en de kwaliteit van leven bij patiënten te verbeteren. Dat kunnen we SAMEN.
In de bestuur van Stichting Samen Tegen Kanker ben ik verantwoordelijk voor de Eregasten en ceremonies. Eregasten zijn mensen die ooit in hun leven de diagnose kanker hebben gekregen: zij die vechten of zij die de ziekte hebben overwonnen. Ik vind het ontzettend bijzonder om voor deze mensen iets te kunnen betekenen; een lotgenotencontact te creëren en verwenweekend te organiseren tijdens het Power Event. .Om deze mensen  gaat het! Ik ben ervan overtuigd dat we, wanneer we verbinding zoeken en bewustwording creëren, de samenleving sterker kunnen maken. Ons mooie Power Event geeft lokaal  onderlinge verbinding, hetgeen bijdraagt aan de kracht en hoop om deze ziekte te dragen en te overwinnen.

naar eregasten@samentegenkanker.com

Samen bereiken we meer
in de strijd tegen kanker

bottom of page