top of page

di 26 sep

|

Valkenswaard

2023 POWER EVENT

Wil je met je team deelnemen aan het POWER EVENT? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. Elke deelnemer ontvangt bij inschrijving een Samen tegen Kanker T-shirt, met op de voorzijde het logo en optioneel aan de achterzijde de naam jouw team. Geef ook even alle maten door.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
2023 POWER EVENT
2023 POWER EVENT

Tijd en locatie

26 sep 2023, 14:41

Valkenswaard, Pastoor Heerkensdreef 8, 5552 BG Valkenswaard, Nederland

Over het evenement

Schrijf je nu in voor de wandelestafette op het Power Event! Samen met je team van vrienden, familie, collega's, kookclub of koor ga je in het totaal 24 uur lopen. Een ideaal team bestaat uit minimaal 15 personen, zodat je elkaar goed kunt afwisselen. Teams en deelnemers kunnen daarnaast ook geld inzamelen door verschillende acties en activiteiten te organiseren. Dit kan vooraf door bv. lege flessen in te zamelen, door verkoop van zelfgemaakte artikelen, door een activiteit te organiseren.  Tijdens het event zijn er kraampjes beschikbaar om samen met je team extra geld op te kunnen halen. Denk bv. aan een grabbelton, verkoop van tweedekans spulletjes of het verkopen van zelfgemaakte producten. Ben creatief en innovatief. Door het dragen van het shirt dat je bij inschrijving ontvangt stralen we saamhorigheid uit en maken we samen een vuist in de strijd tegen kanker! 

Natuurlijk kun je je ook als individuele deelnemer inschrijven.

Indien de bestelde T-shirts klaar zijn, kunt u deze afhalen bij Reclamebureau Explose, John F Kennedylaan 23, Valkenswaard. U krijgt vooraf hiervan een bericht.

Tickets

  • Ticket + Standaard-shirt

    Elke deelnemer ontvangt bij inschrijving een standaard Samen tegen Kanker T-shirt, met op de voorzijde het STKV logo. Voor iedere deelnemer dient de maat van het T-shirt aangegeven te worden.

    € 17,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page