top of page

do 04 jul

|

Valkenswaard

Kleur en Stijladvies

De maandelijkse avond in het teken van lotgenotencontact zal voortaan de eerste donderdag van de maand plaatsvinden. De eerstvolgende keer zal zijn op donderdag 04 juli 2024 a.s.; deze avond staat in het teken staan van Kleur en Stijladvies. Aanmelden is niet nodig.

Kleur en Stijladvies
Kleur en Stijladvies

Tijd en locatie

04 jul 2024, 20:00 – 22:00

Valkenswaard, Van Bruhezedal 1, 5551 EW Valkenswaard, Nederland

Over het evenement

Beste Eregast en belangstellenden,

De maandelijkse avond in het teken van lotgenotencontact zal voortaan de eerste donderdag van de maand plaatsvinden. De eerstvolgende keer zal zijn op donderdag 04 juli 2024  a.s.;  deze avond staat in het teken staan van Kleur en Stijladvies.

Bij deze bent u hiervoor van harte uitgenodigd!

Donderdag 04 juli 2024 komt Els Habraken onze maandelijkse avond bij het Dommels Plekske invullen. Tijdens deze avond geeft ze uitleg over kleur en kledingstijl.

Als er een periode in je leven is waarin je door ziekte behandelingen moet ondergaan of ondergaan hebt, kan je uiterlijk tijdelijk of blijvend veranderen.

Els zal laten zien wat het effect van kleuren is en wat het dragen van de juiste kledingstijl met je eigenwaarde en zelfvertrouwen/zelfbeeld kan doen.

Denk hierbij aan:

  • Hoe kan ik groter lijken, hoe kan ik langer lijken, dunner, dikker etc.
  • Hoe verleg ik het accent, door juist de mooiste kenmerken van jezelf te laten zien en de minder mooie achterwege te laten.
  • Wat zijn mijn beste kleuren om te dragen
  • Welke make up kan ik dragen zonder daar mezelf in te verliezen.

Belangrijk uitgangspunt van Els is: bij ieder advies staat eigenheid voorop. Je moet je prettig voelen bij wat je draagt, het moet bij je passen.

Els is eigenaresse van Something Els Imageconsulting.

Jarenlang heeft ze in de gezondheidszorg gewerkt waar ze veel mensen heeft gecoacht: zowel medewerkers als cliënten. Het is altijd haar insteek om daarbij het beste in iemand boven te halen. Ze vindt het leuk wanneer mensen dan gaan stralen. Nu is ze op een punt in haar leven gekomen dat het tijd is voor iets anders, tijd voor ‘Something Els’. Uiterlijk en uitstraling zijn altijd belangrijk geweest in haar leven. De ervaringen hierin heeft ze aangevuld met een opleiding zodat ze mensen goed kan adviseren hoe ze zich – letterlijk – van hun beste kant kunnen laten zien. Vaak is daar niet veel voor nodig. Met een paar kleine veranderingen in make up, kleding of kapsel zie je er nog mooier uit. Je voelt je beter en dat straal je uit. Je komt zelfverzekerd over, iets wat veel goed kan doen in een ziekteproces.

Tijdens deze avond vertelt ze over bovenstaande en zal ze bij ieder die dat wil een kleurenscan maken om te zien of je een koel of warm type bent en krijg je een kleurenkaartje mee waarin jouw beste kleuren naar voren komen.

Er is ruimte om vragen te stellen of vooraf al via de mail te vragen (via eregasten@samentegenkanker.com).

Donderdag 04 juli 2024: thema; "Kleur- en stijladvies”

Tijd: 20.00-22.00 uur. Deur gaat open vanaf 19.30 uur.

Locatie: Ons Dommels Plekske, Van Bruhezedal 1 (achter de Belleman in Dommelen)

De koffie en thee staan voor u klaar.

Graag tot dan!

Noteert u vast volgende data: donderdag 05 september 2024, donderdag 03 oktober 2024, donderdag 07 november 2024.

We zullen u informeren wanneer de invulling van deze avonden bekend is.

Deel dit evenement

bottom of page