top of page

Benefietvoorstelling 80 plusser een groot succes

Wat was het een prachtige avond, vrijdag 19 april in theater de Hofnar! Nog éénmaal Zottekot, de voorstelling van Jacques van Gerven met zijn muzikale vrienden, Paul Brugel, Louis Baeten en Aloys Wetzer. Niet zomaar een voorstelling, maar een benefietvoorstelling voor de Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard.


Een uitverkochte zaal genoot van Zottekot, in het prachtige Valkenswirdse dialect; als geen ander wist Jacques de zaal te raken met prachtige anekdotes, gedichtjes en liedjes. De herkenbaarheid deed de zaal schudden van het lachen; tussendoor een serieuze noot waarbij menigeen tot tranen geroerd werd.


Aan het einde van de voorstelling werd het nieuwe boek van Jacques van Gerven, 80 plusser, gepresenteerd; Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard had de eer het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Het boek is vanaf nu te koop bij ReadShop De Boekenwaerd in Valkenswaard.


De overhandiging van de cheque na de voorstelling Zottekot. © Jurgen van Hoof - M54 Beeldcreaties.


De gehele opbrengst van zowel de voorstelling als van de verkoop van het boek, komt ten goede aan Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard.  Nicole Tilleman nam de cheque met de voorlopige opbrengst van € 10.000 namens de stichting in ontvangst.


Samen tegen Kanker Valkenswaard heeft als doel dichtbij een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek en daarnaast lokaal iets te betekenen voor eenieder die te maken heeft met de vreselijke ziekte kanker.

Comments


bottom of page