top of page

Een fantastische donatie van Potters Notarissen.Op 16 september jl. vond aan de Leenderweg 1 te Valkenswaard bij Potters Notarissen het Potters Food Truck Court plaats ter gelegenheid van het afscheid van notaris J.L.G.M. Mertens en de opvolging door notaris P.B. Ressel. Onder ideale weersomstandigheden was het een zeer gezellig samenzijn. Bij de uitnodiging had Potters Notarissen aangegeven dat zij graag een cadeau wilde geven aan Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard. De genodigden hebben massaal gereageerd op dit mooie initiatief en samen maar liefst een bedrag van € 10.000,- bijeen gebracht. Wat een geweldig resultaat!


Met dank aan Jurgen van Hoof voor de mooie foto.

​Samen tegen Kanker Valkenswaard wil een brug slaan tussen de medische wereld, getroffenen en een ieder die met deze vreselijke ziekte te maken heeft (gehad). ​Samen tegen Kanker Valkenswaard gaat het evenement body geven door samenwerkingen aan te gaan met meerdere sportverenigingen in Valkenswaard en op deze manier het evenement bij een breder publiek onder de aandacht te brengen en een grotere betrokkenheid te genereren.

Uiteindelijk is de doelstelling met dit lokale evenement zoveel mogelijk geld op te halen voor ondersteuning van mensen met kanker, mensen die kanker hebben overleefd en hun naasten, alsmede meer onderzoek mogelijk te maken naar het voorkomen en genezen van kanker.

Meer informatie is al te vinden op de tijdelijke website: www.samentegenkanker.com Op de foto v.l.n.r. Ron Seelen, Annelies van Doormalen, Peter Smits en Rik Knapen (namens Samen tegen Kanker Valkenswaard) – Koos Mertens en Peter Ressel (namens Potters Notarissen).

Bình luận


bottom of page