top of page

Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard zoekt samenwerking met inwoners en organisaties

Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard roept de inwoners en organisaties van Valkenswaard op om mee te denken over mogelijke samenwerkingen voor toekomstige activiteiten en evenementen. De stichting, die zich inzet om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker, wil de betrokkenheid binnen de gemeenschap vergroten en gezamenlijk impact maken.


Met een aantal succesvolle initiatieven op haar naam, zoals de driejaarlijkse sponsorloop en verschillende voorlichtingsavonden, is de stichting nu op zoek naar nieuwe manieren om de gemeenschap te bereiken en te ondersteunen. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, samen kunnen we meer bereiken en nog meer mensen helpen.


POWER-event 2023. © Jurgen van Hoof, M54 Beeldcreaties.


De oproep is gericht aan alle inwoners en organisaties binnen Valkenswaard. Of het nu gaat om sportclubs, scholen, culturele verenigingen of andere maatschappelijke organisaties, iedereen wordt uitgenodigd om ideeën aan te dragen. We staan open voor alle suggesties, van gezamenlijke evenementen tot educatieve workshops en van benefietdiners tot sportieve uitdagingen, elke vorm van samenwerking is welkom.


Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard is ervan overtuigd dat door samen te werken met diverse partners, zij hun bereik en impact aanzienlijk kunnen vergroten. Het doel is om niet alleen fondsen te werven, maar ook bewustwording te creëren en een ondersteunende gemeenschap te vormen voor iedereen die door kanker is getroffen.


Geïnteresseerden kunnen hun ideeën en voorstellen indienen via e-mail secretariaat@samentegenkanker.com.


Voor meer informatie over de stichting en haar activiteiten, bezoek de website op www.samentegenkanker.com.


Samen kunnen we het verschil maken. Doe mee en draag bij aan een sterke, ondersteunende gemeenschap in de strijd tegen kanker!

Kommentare


bottom of page