top of page

Secretaris

Yolanda Verhoeven

Yolanda de Proost.jpg

Even voorstellen

Mijn naam is Yolanda Verhoeven. Ik ben getrouwd met Fons en we hebben 2 kinderen, Jolieke en Bas. Inmiddels ben ik ook trotse oma van 2 kleinkinderen. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en voel me als een vis in het water in mijn huidige baan als intern begeleider op bs. De Regenboog in Bergeijk.

 

Nadat ik als deelnemer een aantal Samenlopen heb meegemaakt, ben ik in 2017 ingestapt bij de werkgroep “Teams” om te ondersteunen en mee te organiseren waar nodig was. Eén van de mooiste dingen hierbij was het organiseren van de Kinderloop in 2018. Met behulp van onze mascotte Dirk Duizendpoot hebben we een tour langs de basisscholen in Valkenswaard en omliggende dorpen gemaakt en hebben we basisschoolkinderen weten te enthousiasmeren om zelf acties op te zetten en mee te lopen met de 24 minutenloop. Geweldig om te zien hoe groot de opkomst was en hoe zelfs hele jonge kinderen letterlijk hun beste beentje voor zetten! In 2020 heb ik de overstap gemaakt naar het bestuur van Samen tegen Kanker Valkenswaard om het stokje “Teams” van Rilana van Luik over te nemen. Vanaf 2024 ben ik secretaris van het bestuur.

 

In oktober 2007 heeft mijn vader de diagnose keelkanker gekregen. Na nauwelijks 3 maanden is mijn vader, te vroeg, op 69-jarige leeftijd overleden. Een heftige periode waarbij ik dus van heel dichtbij heb meegemaakt hoe verwoestend kanker kan zijn. Ook daarna zijn er verschillende mensen in mijn directe omgeving geconfronteerd met kanker. Gelukkig ook met goede afloop dankzij behandelmethodes die door onderzoek steeds effectiever worden.

 

Door actief te zijn binnen de stichting Samen tegen Kanker wil ik mijn steentje bijdragen om SAMEN de strijd tegen kanker aan te gaan. Want kanker heb je niet alleen maar heb je samen!

Voor vragen graag mailen naar secretariaat@samentegenkanker.com

Samen bereiken we meer
in de strijd tegen kanker

bottom of page