top of page

Sponsoring

Pieter Oostveen

Pieter Oostveen.jpg

Even voorstellen

Ik ben Pieter Oostveen, getogen in Valkenswaard, getrouwd met Els en we hebben 2 dochters Rebecca en Silvie. Na de hotelschool begon ik een slijterij aan de Leenderweg, mocht ik 6 jaar van de Wedert de horeca verzorgen, woonden we 15 jaar in de Zwaan te Borkel en Schaft, hielp ik Harba Lorifa aan 21000 overnachtingen en mocht ik 5 jaar de Directeur van de Hofnar zijn. Ik ben u dus zeker ergens tegengekomen en hoop ik u weer te ontmoeten.

Toen ik de vraag kwam of ik iets wilde betekenen voor Samen Tegen Kanker (Voorheen Samenloop voor Hoop) hoefde ik daar niet heel lang over te denken. Mijn agenda kende nog lege plekken en ik had van dichtbij meegemaakt hoe mijn vader ten onder ging, 5 jaar geleden, aan deze zeer gevreesde ziekte.

Maarten Luther King schreef geschiedenis met zijn woorden: “I have a dream”. Mogen we dromen dat er ergens in de toekomst voor onze kinderen een kanker vrije generatie zal zijn. Daar is geld voor nodig, voor onderzoek, veel geld. Ik ga me dus, met onze super sponsorcommissie, inzetten hier een steen aan bij te dragen. Mocht U nog geen bestemming hebben voor een legaat, nog ergens een gevulde sok boven op zolder, of gewoon een bijdrage willen doen aan dit “oh zo noodzakelijk” onderzoek, dan mag u zich met mij in contact zetten via sponsoring@samentegenkanker.com. Ook een groot bouwwerk is opgebouwd uit kleine steentjes.

Voor vragen graag mailen naar sponsoring@samentegenkanker.com

Samen bereiken we meer
in de strijd tegen kanker

bottom of page