top of page
logo ons dommels plekske -01.png

AGENDA
ACTIVITEITEN

Kijk in de agenda voor de data van de informatiebijeenkomsten en workshops

Projecten: Ons Dommels Plèkske

In januari 2020 is een lang gekoesterde wens van WeDommelen in vervulling gegaan: een eigen ontmoetingsruimte in het kloppende hart van Dommelen. 

Een mooie plek om “te verbinden, jong en oud“. Meerdere partners of instanties gebruiken samen met WeDommelen deze ruimte; Cordaad, het RepairCafé en Accent op ieders Talent. Ook Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard maakt gebruik van deze ruimte!

 

Zoals hierboven is beschreven is het doel “verbinden”. Verbinden in de ruimste zin van het woord; verbinden van lotgenoten, verbinden van naasten. Of je nu zelf ziek bent (geweest), betrokken bent bij iemand die kanker heeft (een familielid, collega, iemand in je naaste omgeving), iedereen is welkom! Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent.


De stichting wil de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten, een luisterend oor te bieden maar denk ook aan het organiseren van verschillende activiteiten. Daarbij luisteren we naar de behoeften van de bezoekers en proberen hierbij aan te sluiten.

Voor dit jaar staan de volgende data gepland: 23 feb., 11 apr., 25 mei, 11 juli, 31 aug., 14 sept.. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er in het eerste uur informatie gedeeld over het Power Event en is er ruimte om vragen te stellen. Daarnaast staan deze avonden in het teken van elkaar ontmoeten en worden er, na het informatie uurtje, verschillende activiteiten georganiseerd.

Op maandag 27 maart en maandag 15 mei worden er voor geïnteresseerden creatieve workshops georganiseerd.

De informatie bijeenkomsten van Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard zijn ’s avonds vanaf 20:00 uur. Activiteiten zullen vaak in de middag plaats vinden.

 

Adres: Van Bruhezedal 1, 5551 EW Dommelen

shutterstock_544510285.jpg
bottom of page