Walk by the river
logo ons dommels plekske -01.png

Projecten: Ons Dommels Plèkske

In januari 2020 is een lang gekoesterde wens van WeDommelen in vervulling gegaan: een eigen ontmoetingsruimte in het kloppende hart van Dommelen. De bijeenkomsten van Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard zijn ’s avonds vanaf 19:30 uur. Adres: Van Bruhezedal 1, 5551 EW Dommelen

Een mooie plek om “te verbinden, jong en oud“. Meerdere partners of instanties gebruiken samen met WeDommelen deze ruimte; Cordaad, het RepairCafé en Accent op ieders Talent.

Ook Stichting Samen tegen Kanker Valkenswaard maakt gebruik van deze ruimte!

 

Zoals hierboven is beschreven is het doel “verbinden”. Verbinden in de ruimste zin van het woord; verbinden van lotgenoten, verbinden van naasten. Of je nu zelf ziek bent (geweest), betrokken bent bij iemand die kanker heeft (een familielid, collega, iemand in je naaste omgeving), iedereen is welkom! Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent.


De stichting wil de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten, een luisterend oor te bieden maar denk ook aan het organiseren van verschillende activiteiten. Daarbij luisteren we naar de behoeften van de bezoekers en proberen hierbij aan te sluiten.

Voor dit jaar staan de volgende data gepland: 14 juli, 15 september, 27 oktober, 24 november en 15 december. Tijdens deze bijeenkomsten worden er, naast elkaar ontmoeten,  verschillende activiteiten georganiseerd met als start op 14 juli een shantala massage verzorgd door Ria Bartels.

Social

Laatste nieuws

Sponsor
worden?

Voor het Big Event in september 2023 zijn wij op zoek naar sponsoren